top of page
Søk
  • Forfatterens bildeCollegium Alfa

Sydney, Australia

I midten av juli 2015 satte jeg meg på flyet mot Sydney, med en 31 timers flytur foran meg. Jeg var ganske spent, men mest av alt gledet jeg meg til et spennende og lærerikt semester i en helt ny by og et nytt kontinent. Første uke bestod av orientation week, mye likt som fadderuken vi har i Ås. Den ble brukt til sosiale arrangementer og å bli kjent med bygningene og skolesystemene, og ikke minst å komme seg over jetlagen. Etter orientation week begynte skolen for fullt, og det var deilig med litt rutiner igjen. Det var flinke lærere, passelig arbeidsmengde og veldig hyggelige medstudenter. Fritiden har blitt brukt til venner, trening og opplevelser. Vi ender oftest opp med å dra til Bondi beach, mens noen helger innimellom 

har vi dratt ut av Sydney til for eksempel Blue Mountains eller Royal National Park, som er noen av NSWs ”must-do's”. I skiftet mellom september og oktober var det ”springbreak”, og jeg og fem venninner fra forskjellige steder i Europa dro på ferie langs kysten i Queensland.


Vi opplevde så fantastisk mye gøy, alt fra snorkling i Great Barrier Reef, elvebading i tropiske regnskoger, seiling langs noen av verdens vakreste strender, krokodillesafari, og alt dette med fantastiske jenter jeg har blitt kjent med her. Det var helt klart en av de beste feriene jeg noen gang har hatt! Nå nærmer november seg, og det gjør også innspurt i alle fag. I midten av november er semesteret over, og da er jeg klar for kombinert sommer- og juleferie i Australia, og besøk av familien. Jeg storkoser meg her, men skal ikke legge skjul på at jeg til tider savner venner og familie hjemme, og gleder meg til å se de igjen i Norge om noen måneder. 
13 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page