Aktuelt 2021

opptak1.jpg
opptak2.jpg

Opptak

Vår 2021

Da var vårens opptak fullført og vi kan med glede ønske velkommen til våre fem nye medlemmer Sanne Iversen Lurås, Gunhild Torvik, Ingrid Kure, Jenny Skjermo Telstad og Marie Hellan Iversen. På grunn av Covid-19 har opptaket måttet gjennomføres på en ganske annerledes måte enn tidligere,  men jentene har gjort en iherdig innsats og gjennomførte på glimrende måte!

fagdag jobbintervju.jpg
fagdag jobbintervju 1.HEIC

Fagdag

Vår 2021

Den 10. februar holdt våre egne medlemmer Lin, Helena, Ingrid og Linn årets første fagdag. Tema for kvelden var jobbsøking og intervju, hvor de gjennomførte en morsom og givende workshop. Gjennom workshopen fikk vi blant annet mulighet til å dele tidligere erfaringer med hverandre, reflektere rundt hva som er viktig i et jobbintervju, samt styrker vi kan ta med oss fra foreningen og inn i jobbsøkersammenheng. Tusen takk for en flott fagdag.

Nyttårsbord

Vår 2021

Lørdag 30. januar holdt vi vårt årlige nyttårsbord, som ble gjennomført over zoom. Det var en innholdsrik kveld med både taler, leker og mingling. Med oss hadde vi også Adimpleo, som det var veldig hyggelig å se igjen. Takk for en fortreffelig aften jenter!