Aktuelt 2020

"Ringest"

Vår 2020

Våre herlige og tøffe alfer Elise, Andrea, Cecilie, Sigrid og Agnes ha avslutning for sine fem studieår på NMBU, men Ringfesten ble avlyst. Vi ga dem attester og bildecollage for deres innsats i Collegium Alfa.

Gratulerer med snart fullført studietid, og takk for deres fantastiske innsats i Collegium Alfa! Vi gleder oss til å se og høre hva dere får til i fremtiden!

Fagdag med Lasse

Vår 2020

Vi har vært så heldige å få besøk av Lasse Espelid for 7. året på rad. Foredraget handlet om sikker opptreden i store forsamlinger og mindre grupper. Lasse har mye erfaring og lærte oss flere gode tips, som å «bygge bro» med publikumet ditt!

 

Takk til Lasse for å stille opp under uvanlige omstendigheter på Zoom med oss.

Generalforsamling

Vår 2020

Under gårsdagens generalforsamling ble ny leder og arrangementansvarlig for Collegium Alfa valgt! Emiline tar over Lin sin lederrolle og Hanna tar over som arrangementansvarlig etter Pernille. Gratulerer til dere, og takk til de avtroppende styremedlemmene!

Høsten 2020 består dermed styret av Emiline som leder, Hanna som arrangementansvarlig, Helena som økonomiansvarlig og Lisa som markedsføringsansvarlig.

Årets GF ble gjennomført over nett, og overrekkelsen av nøklene ble gjort i corona-stil

Opptak

Vår 2020

Vi har vært så heldige å få med oss fire nye medlemmer inn i foreningen. Fra venstre til høyre er det Martine Bingen, Kristine Ranum Hasvold, Guro Tronstad Selnes og Ylva Lyssand. Jentene har utført et veldig bra opptak og vi gleder oss til å se hva de kommer til å bidra med i foreningslivet!
 

 


 

Nyttårsbord

Vår 2020

 

Vi startet det nye året med nyttårsbord! Opplegget bestod av tapas, det ble delt ut best oppmøte-pris og holdt fine taler. De nye medlemmene fikk også endelig gullbånd. 

Copyright 2014. Collegium Alfa. Webansvarlig: Synøve Bjelke