top of page

Aktuelt 2020

Generalforsamling

Høst 2020

Den 18.november ble Collegium Alfa sin digitale generalforsamling avholdt. Vi gratulerer Hedda, Ylva og Fimke med nye verv! Hedda vil ta over for Helena som ny økonomiansvarlig, Ylva vil ta over for Lisa som ny markedsansvarlig og Fimke vil bli vår nye revysjef!

 

Vi ønsker dere lykke til og takker de avtroppende styremedlemmene for deres gode innsats! 

Fagdag med Elise Sleipnes

Høst 2020

Vi ønsker å rette en stor takk til vårt tidligere medlem Elise Sleipnes, som holdt høstens andre fagdag. Temaet var Linkedin, hvor hun ga oss en innføring i hvordan det kan håndteres på best mulig måte og nyttige tips i forhold til dette. Det var både et interessant og lærerikt foredrag, som vil komme godt til nytte.

Fagdag med Anne Marte Rønneseth

Høst 2020

Høstens første fagdag ble holdt av Anne Marte, som er et av våres egne medlemmer. Temaet for kvelden var presentasjonsteknikk. Det ble gjennomgått viktige punkter om bevissthet rundt egen måte å presentere på og teknikker til forbedring. Dette fikk vi også prøvd ut i grupper.

 

Vi gir en stor takk til henne for en innholdsrik og nyttig fagdag!

Bursdag

Høst 2020

Lørdag 10.10.2020 ble Collegium Alfa hele 9 år! Bursdagen feiret vi med middag, dessert, taler og god stemning. Vi var heldige og hadde med oss Adimpleo, som vi satte stor pris på at kunne komme og feire med oss. Vi gleder oss allerede stort til 10- årsjubileum neste år!

Barbygging "Mad scientist"

Høst 2020

Nå er UKA2020 endelig i gang og vi har gleden av å presentere baren "Mad scientist"! I år har vi vært i samarbeid med Koneklubben Fredig og vi er veldig stolte av det endelige resultatet. Årets baransvarlige har vært Kristine Olsborg(KKF), Martine Bingen(CA) og Julie Næss Mikalsen(CA), som har gjort en glimrende jobb. Vi håper mange vil ta turen innom baren vår!

 

"Ringest"

Vår 2020

Våre herlige og tøffe alfer Elise, Andrea, Cecilie, Sigrid og Agnes ha avslutning for sine fem studieår på NMBU, men Ringfesten ble avlyst. Vi ga dem attester og bildecollage for deres innsats i Collegium Alfa.

Gratulerer med snart fullført studietid, og takk for deres fantastiske innsats i Collegium Alfa! Vi gleder oss til å se og høre hva dere får til i fremtiden!

Fagdag med Lasse

Vår 2020

Vi har vært så heldige å få besøk av Lasse Espelid for 7. året på rad. Foredraget handlet om sikker opptreden i store forsamlinger og mindre grupper. Lasse har mye erfaring og lærte oss flere gode tips, som å «bygge bro» med publikumet ditt!

 

Takk til Lasse for å stille opp under uvanlige omstendigheter på Zoom med oss.