top of page

Aktuelt 2017

Befaring hos NCC

Høst 2017

 

Onsdag 18.oktober fikk Collegium Alfa mulighet til å lære litt om NCC og deres prosjekter. Tharsika, som er en Alfa Adimpleo, fikset befaring på Jordal Amfi i regi av NCC. Det var veldig lærerikt, og vi koste oss på befaring. 

 

Tusen takk for oss.  

Excel kurs med Maren 

Høst 2017

 

Mandag 2.oktober hadde Maren semesterets første fagdag. Her gjennomgikk hun de viktigste tingene man trenger å lære i Excel. Det var lærerikt og nyttig. 

Tusen takk for kurset! 

 

Minglekveld og infovors

Høst 2017

 

Høstsemesteret 2017 er i gang og vi er klare for et nytt opptak. Vi gleder oss derfor til å bli kjent med akkurat DEG!

Dersom du er interessert i å vite med om foreningen kan du komme på minglekveld 7.september kl. 18.00 i U122, Urbygningen. Vi vil også ha et infovors fredag 8.september kl. 18.00 i Mølla 401-601. Dette er en god mulighet til å bli kjent med foreningen og finne ut om dette er noe for deg. 

Frist for å sende inn søknaden er søndag 10. september kl. 18.00. Mer info om søknaden og opptaket finner du på Opptak-siden. 

Link til minglekveld torsdag 7.september kl. 18.00

Link til infovors fredag 8.september kl. 18.00

 

Fagdag - Jobbsøkerprosessen

Vår 207

 

Onsdag 4.mai var det tid for semesterets siste fagdag. Vi var så heldige å få besøk av Karen, som er Alfa Adimpleo, altså tidligere medlem av foreningen. Hun var hos oss for å snakke om å være i jobbsøkerprosessen, og ga oss mange verdifulle tips til hvordan vi kan gå frem for å søke jobb. Vi synes dette var veldig lærerikt og inspirerende, og setter utrolig stor pris på at tidligere medlemmer deler sine erfaringer og sin kunnskap med oss.

 

Tusen takk for besøket!

Fotografering

Vår 207

 

Onsdag 19.april var 21 av våre 26 medlemmer samlet for fotografering. Det ble tatt gruppebilde foran Urbygningen og nye portrettbilder for de som ønsket det. Tusen takk til Kari Helena Kvandal som tok alle bildene.

Alle bildene fra fotograferingen kan du se på facebook her

Generalforsamling våren 2017

Vår 2017

 

Fredag 21.april ble vårens generalforsamling gjennomført.

 

Gratulerer så mye til nyvalgt leder Kristine og arrangementansvarlig Ingrid! Samtidig ønsker vi også å takke avtroppende leder Elise og arrangementansvarlig Agnes for en fantastisk jobb i foreningens styre. I tillegg vil vi også gratulere Mari som ble valgt inn som vår nye revysjef. 

 

Fagdag - Coaching med Lasse Espelid

Vår 207

 

Lasse Espelid har hatt fagdager for oss i fire år nå. Han har mye erfaring innen leder- og talentutvikling innen HR-divisjonen, men jobber i dag med talentutvikling og coaching som frittstående konsulent. 

I dag diskuterte vi temaene stresshåndtering, jeg tar ordet og presentasjonsteknikk. Det ble to spennende og lærerike timer og vi gleder oss allerede til neste gang.

Tusen takk for besøket!

Minglekveld og infovors

Vår 2017

 

Et nytt semester er i gang og vi er klare for et nytt opptak! Infovorset blir på Kringla 231-236 kl. 18.00. Dette er en god mulighet til å bli kjent med foreningen og finne ut om dette er noe for deg. 

Frist for å sende inn søknaden er søndag 12.februar kl.18.00. Mer info om opptaket finner du på Opptak-siden. 

Link til infovors 10.februar kl. 18.00

 

bottom of page