top of page

Aktuelt 2019

Fagdag med Christine Spiten

Høst 2019

Den 15. oktober var vi så heldige som fikk besøk av grunnlegger Christine Spiten! Hun holdt et utrolig lærerikt og inspirerende foredrag om hennes reise etter endt studietid på NMBU, og hennes suksess med undervannsdronen BlueEye. Christine har et utrolig engasjement når det gjelder havet, og det var fascinerende å høre om hennes suksesshistorie, sammen med erfaringer om å starte noe eget og lære mer om havet. Tusen takk for et utrolig spennende og motiverende foredrag!

Lunsj med Januarclubben

Høst 2019

Vi var så heldige som ble invitert på lunsj med Januarclubben på Grand Hotel i Oslo! Her fikk vi møte etterkommere av de som har gjort Norge til den nasjonen den er i dag, og fikk et innblikk i hvordan kvinners rolle har bidratt til dette. Det var utrolig lærerikt, inspirerende og interessant! Er ikke hver dag man får muligheten til å spise lunsj med oldebarnet til Bjørnstjerne Bjørnson, familiemedlem av Sigrid Undset og etterkommer av Gunnar Berg samtidig som man får høre interessante historier om deres liv og karriere!

Hyttetur med Adimpleo

Høst 2019

Den 27. september dro vi på hyttetur til Løstegård hytte i Gol. Det var mange nye fjes å bli kjent med på denne turen, da 26 gamle, nye og ordinære medlemmer var representert på årets hyttetur! Lørdagen startet med fagdag med Adimpleo, hvor temaet "hvordan bygge nettverk" ble omdiskutert ved frokostbordet. Her fikk vi nyttige og interessante tips fra våre erfarne og utgåtte studenter av foreningen. Etter dette koste vi oss med rebus, god middag, masse sang og stor hygge utover kvelden! Vi ser frem til flere koselige turer som dette!

obama.jpg

Michele Obama i Oslo

Vår 2019

Etter et par timer i Oslo Spektrum med denne råe dama her sitter en igjen med MYE inspirasjon. Inspirasjon til å jobbe hardt og målbevvist, inspirasjon til å bruke sin stemme og kunnskap til å påvirke samfunnet i rundt, og inspirasjon til å lære mer om andre kulturer og mennesker som er ulik seg selv. Showet tok utgangspunkt i gode historier fra Michelle sin biografi "I am becoming", hvor det var Førstedamen selv som reflekterte og fortalte. Hun snakket mye om muligheter, valg og verdier når det gladt de ulike "rollene" vi har innenfor oppvekst, utdanning, eksteskap - og selvfølgelig mye mye mer. Givende og gripende historier om det å ikke bare nå et mål, men selve reisen mot målet.

Fagdag 3.jpg

Vårens siste fagdag

Vår 2019

 

Enn at et semester kan gå så fort! Vi er nettopp ferdige med den siste fagdagen for i vår, og vil takke Adimpleo for at Karen og Maria stilte med gode presentasjoner innenfor temaet "Å møte motgang". Vi tok gode notater til hvordan takle ulike jobbsituasjoner som ikke alltid er like heldige, og skjønte nok en gang viktigheten med å backe hverandre som jenter også på arbeidsplassen. Ås stasjon vartet godt opp med møterom og nydelig mat, så dette var en innholdsrik og fin kveld!

IMG_20190410_184932.jpg

Generalforsamling

Vår 2019

Onsdag 10 april hadde foreningen generalforsamling!
Vi ønsker med dette å gratulere Lin April  som ny leder, Amanda som arrangementsansvarlig og Katrine som revysjef. Vi gleder oss til å se det nye styret til høsten og tror revyen kommer til å bli super bra med Katrine som sjef. Samtidig vil vi takke Elise, og Guro med den supre jobben de har gjort dette året!

56666813_378785442707777_518383968303710

Hvordan skaffe drømmejobben?

Vår 2019

 

Denne uken fikk vi besøk av en av våre faste foredragsholdere, Lasse Espelid, som lærte oss litt om hvordan man kan skaffe drømmejobben. Lasse har mange års erfaring med ledelse og ulike jobbsituasjoner, og har alltids noen triks og tips i ermet. I tillegg var vi nøye gjennom prosessen som omhandler søknad, cv og jobbintervju. Lasse har alltid kommet med mye nyttig kunnskap, og det er en grunn til at han har kommet tilbake igjen år etter år.

gf.JPG

Samfunnets Generalforsamling

Vår 2019

Vi vil gratulerer jentene  våre så mye med sine nye verv etter Samfunnets Generalforsamling hvor Fimke ble valgt som UKE-sjef, Guro som UKA arrangement, Ingrid som NU arrangement og Ane som studentrepresentant i kjernestyret. Dere gjør en super jobb i foreningen og vi gleder oss til å se hva dere kommer til å oppnå i deres nye verv. Vi er stolte av dere!

IMG_20190323_193656.jpg

Tur til Vilnius!

Vår 2019

Den 22 mars reiste vi på vår første utenlandstur og destinasjonen var Vilnius i Litauen. Alle var super spente på hvordan turen kom til å bli og helgen levde definitivt opp til forventningene! Vi koste oss masse med rebus, shopping, cafee og gode middager med de beste jentene vi kunne tenkt oss. Gleder oss allerede til neste tur!!!

tapas.JPG

Tapaskveld

Vår 2019

Som en av våre sosiale kvelder stilte vi i stand til tapas. Alle lagde i stand en rett hver og tilsammen ble det utrolig godt. Alltid koselig å se alle jentene igjen. 

Fagdag 1.JPG

Fagdag om utveksling

Vår 2019

Vårens første fagdag ble holdt av våre tre jenter som kom hjem fra utveksling i vinter. Ingrid var i Australia, Lin April i New Zealand og Ingvild i San Diego. Å dra på utveksling krever en god del forberedelser, og jentene delte allt praktiske tips med oss! I tillegg fikk vi høre deres egne erfaringer om studiehverdagen på den andre siden av jorda. Kort sagt vil vi oppfordra alle som har muligheten, til å dra på utveksling!

IMG_2046.jpg

Tropisk vors

Vår 2019

På UKE-Auksjonen i høst solgte vi et vors hvor pengene gikk til et veldedig formål. Det ble holdt før Samfunnets Hit-for Hit og var nøye planlagt med både konkurranser, kostymeparty og leker. Kvelden var utrolig gøy og vi koste oss masse - dette burde definitivt gjentas!

lisa og lyanne.jpg

Opptak

Vår 2019

Nå har vi vært så heldige å tatt opp to nye medlemmer i foreningen. Lisa Roland Dahlen og Lyanne Skar-Lentze. Jentene utførte et stålende opptak og vi gleder oss til å se hva de kommer til å bidra med i foreningen videre!

Fullstendige medlemmer.JPG

Nyttårsbord

Vår 2019

 

Vi startet det nye året med nyttårsbord! Samfunnet leverte veldig god tapas, før vi dro videre på revyen til Mannskoret Over Rævne. Det var stas for våre ni nye fullverdige medlemmer som endelig kunne dra på sin første festkveld i kjole og bånd. 

bottom of page