Aktuelt 2022

Generalforsamling

Vår 2022

Vårens generalforsamling ble avholdt 20. april, og vi vil gratulere Stine og Trude med sine nye verv! Stine vil ta over for Martine som vår nye leder, og Trude vil ta over for Gunhild som ny arrangementsansvarlig. 

Vi ønsker dere masse lykke til fremover, og takker de avtroppende styremedlemmene for en kjempegod innsats det siste året!

Fagdag

Vår 2022

Vi har hatt vårens første fagdag, og denne gangen var vi så heldige å få besøk av Lasse Espelid for hele åttende gang!

Han holdt foredrag for oss om nettverksbygging og stresshåndtering, og vi har fått mange gode tips som vi skal ta med oss videre!

Tusen takk for en spennende fagdag!

MiniUKA og 3000m øl!

Vår 2022

Vi har deltatt på 3000m øl, og kost oss masse med MiniUKA. Mye sol og bra konserter ga oss skikkelig festivalstemning. Lenge siden så mange har vært samlet i Ås, og vi gleder oss allerede til høstens UKA smeller i gang! 

Barbygging

Vår 2022

I forbindelse med MiniUKA har vi lagt ned mange timer, og forvandlet Klubben til en himmelbar! Baren ble brukt i sløyfa, og mange har tatt turen innom. Alle har bidratt på forskjellige måter, og det er gøy å se hva vi kan få til sammen!

 

IMG_7642.jpg

Opptak

Vår 2022

Vårens opptak er gjennomført, og vi vil ønske våre tre nye medlemmer Henriette, Annie og Emilie velkommer til foreningen! Jentene har gjort en super innsats, på tross av et turbulent opptak med mye korona og smitte blant foreningen. Vi ser frem til mye morsomt med dere fremover!