top of page

Aktuelt 2023

Fagdag

Høst 2023

Semesterets siste fagdag ble holdt av tidligere medlem Fimke med temaet "Stressmestring og tips til jobbsøking". Her fikk vi nyttige tips og triks knyttet til stress, og gode anbefalinger til jobbsøkingsprosessen, og hvordan skrive god en CV. 

Tusen takk for en relevant og spennende fagdag!

Generalforsamling

Høst 2023

Høstens generalforsamling er gjennomført, og vi kan gratulere Hedda som ny økonomiansvarlig, og CC som ny markedsførligansvarlig. I tillegg har Annie blitt påtroppende arrangementansvarlig og Stine S valgt inn som baransvarlig til UKA!

Vi takker de avtroppende styremedlemmene Henriette, Trude og Malin, og gleder oss masse til kommende semester!

 

 

Fagdag

Høst 2023

17.oktober hadde vi fagdag med Maria Clausen hvor temaet var kosthold. Her fikk vi et godt innblikk i hvordan man kan spise smart i hverdagen, hvordan spare penger på mat, i tillegg til lærdom om ultraprossesert mat og kosthold i forhold til trening.

Takk for besøket og for en lærerik fagdag!

Bursdagsfeiring

Høst 2023

10.oktober fylte Collegium Alfa 12 år! Dette ble feiret med bursdagsvors, tapas og tequila! Vi har skapt er sterkt fellesskap og ser frem til mange flere år med inspirasjon, vennskap og kunnskap.

 

Gratulerer med dagen Collegium Alfa!

Nye medlemmer

Høst 2023

Høstens opptak er ferdig for denne gang, og vi kan herved gratulerer Mia, Ane Cecilie, Ella, Emilie og Fiona som nye medlemmer i foreningen. Vi gleder oss til masse gøy med dere fremover og ser frem til hva dere har å by på!