top of page

Aktuelt 2016

Fagdag - Inspirasjonsforedrag av Mari Sundli Tveit

Høst 2016

 

Onsdag 23.november 2016 hadde Collegium Alfa fagdag. Denne gangen var det Mari Sundli Tveit som tok oss med gjennom sin vei mot suksess. Hun jobber i dag som rektor ved Norges miljø- og biovitenskaplige universitet.

 

Mari er en dame som har, og alltid har hatt mange jern i ilden, og som gir alt for det hun brenner for. Som forening har vi mye å lære av Mari, vi som også vil opp og frem. Veien til suksess handler om innstilling, engasjement og interesse. Vi har lært at dersom vi som forening, samt enkeltpersoner, skal oppnå det vi ønsker er det dette som gjelder.  

 

Takk til rektoren vår, Mari Sundli Tveit, for inspirerende ord!

 

Vår første revy!

11.november 2016

 

I høst ble foreningen fem år, noe som betyr at vi nå er gamle nok til å ha revy. Denne høsten har allerede vært full av aktiviteter med barbygging og UKA, men vi bestemte oss likevel for å kjøre på og 11.november står vi på scenen med vår første revy! 

Vi er veldig spente, men samtidig så gleder vi oss også utrolig mye!

Link til arrangementet på Facebook 

 

Minglekveld og infovors

Høst 2016

 

Et nytt semester er i gang og vi er klare for et nytt opptak! Vi har minglekveld torsdag 8.september kl.18.00 i kantinen på Sørhellinga med enkel servering. I tillegg har vi også infovors fredag 9.september kl. 19.00 i 5.etasje i Veden. Dette er en god mulighet til å bli kjent med foreningen og finne ut om dette er noe for deg. 

Frist for å sende inn søknaden er søndag 11.september kl. 18.00. Mer info om opptaket finner du på Opptak-siden. 

 

Link til minglekvelden 8.september kl. 18.00 i kantina på Sør

Link til infovors 9.september kl. 19.00 i Veden

 

Coaching med Lasse Espelid

Vår 2016

 

Mandag 11. Åpril fikk foreningen igjen besøk av coachen Lasse Espelid. Han har mye erfaring innen leder- og talentutvikling innen HR-divisjonen, men jobber i dag med talentutvikling og coaching som frittstående konsulent. Dette har han drevet med i over 10 år og har sin utdannelse fra det anerkjente Coach Training Institute – CTI, i USA.

 

Temaet på denne fagdagen var jobbsøking med fokus på CV, søknad og intervju. Dette er et veldig aktulet tema for alle oss i foreningen. 

 

Tusen takk til Lasse for et spennende og lærerrikt foredrag og workshop.

Fagdag - SolidWorks

Vår 2016

 

Mandag 14. mars hadde foreningen en intern fagdag. Innad i foreningen har vi mange flinke medlemmer. For oss er det veldig viktig å kunne lære av hverandre. Maria Linn studerer Maskin, prosess- og produktutvikling og dermed har hun god erfaring i bruk av tegneprogrammet SolidWorks.

 

I løpet av denne fagdagen fikk medlemmene våre en generell inføring i hvordan en kan designe forskjellige 3D-figurer og gjenstander ved hjelp av programmet.

 

Takk til Maria Linn for en spennede og lærerik fagdag.

Minglekveld og infovors

Vår 2016

 

Vi har kommet inn i 2016, noe som betyr et nytt semester og et nytt opptak. Infovorset dette semesteret er fredag 29.januar, i tillegg til at vi også inviterer til minglekveld torsdag 28.januar. Du er såklart velkommen på begge arrangementene! Dette er en god mulighet til å bli kjent med foreningen og finne ut om dette er noe for deg. 

 

Frist for å sende inn søknaden er søndag 31.januar kl. 23.59. Mer info om opptaket finner du på Opptak-siden. 

 

Link til minglekvelden 28.januar kl. 19.00 i kantina på Sør

Link til infovors 29.januar kl. 19.00 i Eplehagen 25A

 

bottom of page